Ga naar home van Bezoekerscentrum de Breek
Home
Activiteitenagenda
Verhuur feestjes
Trouwen
Vergaderen
Uitvaart
Menulijst
Kant-en klare arrangementen
Workshops
 Schilderworkshop buiten
 Kleiduiven schieten
 Didgeridoo
 Schapendrijven
 Outdoor cooking
 Teamwork
 Spiegelen met honden
 Workshop superfood
 Bootcamp
 (blind) boogschieten
 Schermen
 Middeleeuwse dag
 Djembe workshop
Educatie & schoolarrangementen
Geschiedenis
Links
Contact

Teamwork met BuitenBusiness

Het echte teamwork voor ieder team. Door middel van unieke teambuilding spellen en opdrachten gaan we samen op weg naar een topteam. Buitensport-activiteiten worden hierbij als middel ingezet om ervaringsgericht te leren, waarbij reflectiemomenten gebruikt worden om de deelnemers inzicht te geven in hun eigen rol in het interactieproces met anderen. De activiteiten zijn een dynamisch en krachtig middel om een stuk bewustzijn en persoonlijke effectiviteit te stimuleren met als ultiem doel: een goed functionerend team.

Samen op weg naar een topteam

Samen gaan we op weg om ons doel te bereiken: een topteam! Hoe gaan we dit doen? Je hebt de keuze uit verschillende activiteiten, welke tezamen een inspirerend programma vormen. Iedere opdracht kent zijn eigen specifieke kenmerken. Kenmerkend voor alle opdrachten is, dat het een bijzondere uitdaging is maar zo samengesteld is dat iedereen mee kan doen. De opdrachten zijn zo ontwikkeld dat alleen door een goede, onderlinge samenwerking een positief resultaat behaald kan worden. Na afloop van iedere opdracht is er een evaluatiemoment. Tijdens deze evaluatie geven de teamleden elkaar op respectvolle wijze feedback. Dit wordt professioneel begeleid door gecertificeerde trainers. Na de finale opdracht is er een gezamenlijke terugkoppeling

Activiteiten afgestemd op jullie team

Je kiest zelf het gewenste aantal activiteiten en de tijdsduur. De volgorde van de opdrachten is flexibel en wordt door de trainer bepaald aan de hand van de processen in de groep. Met als uiteindelijk doel een team dat op respectvolle en plezierige wijze met elkaar omgaat, samen toe kan werken naar een gemeenschappelijk doel en hierbij met elkaar communiceert op basis van respect, vertrouwen, waardering en betrokkenheid. Thema’s welke in dit programma aan bod komen zijn: ?Commitment & Communicatie ?Respect & Vertrouwen ?Waardering & Betrokkenheid ?Samenwerken ?Een gemeenschappelijk doel

Uit welke team opdrachten kan je kiezen?

De opdrachten zijn zo ontwikkeld dat iedereen mee kan doen. Er zijn geen specifieke eisen aan de fitheid van de deelnemers en de instructeurs hebben ruime ervaring in het begeleiden en trainen van zakelijke teams. Opdrachten waaruit je o.a. kunt kiezen:

?Vliegen schijven

?Blindcourse

?Brug bouwen

?Katapult bouwen

?Spinneweb

?Spel zonder regels

?Moerasopdracht

?Jeeptransport

?Blind boogschieten

?Schermen

?Krokodillen jungle

?Onbereikbare schat

Reken per opdracht op ca. 30 minuten voor de kleine activiteiten en 1 tot 2 uur voor de grote activiteiten (brug bouwen, katapult bouwen, schermen, boogschieten). Bij grote groepen wordt een roulatieprogramma samengesteld met zowel individuele opdrachten als gezamenlijke opdrachten, afgestemd op de doelstellingen van het team.

Het programma neemt 0,5 tot 6 uur in beslag, afhankelijk van het aantal gekozen activiteiten. Het programma wordt altijd afgesloten met een gezamenlijke terugkoppeling onder professionele begeleiding van de trainer. Kleding: casual kleding en stevige schoenen (geen hakken). Houd rekening met alle weertypes. In principe gaat het programma altijd door, we hebben luifels mee voor als het weer wat tegenzit. Het overleg en zelfs een deel van het programma kan dan onder de luifel en in de schuur plaatsvinden.

WKR

Goed om te weten: het programma wordt verzorgd door professionele trainers en valt in de categorie teambuilding/training, waardoor deze buiten de WKR regeling valt en daardoor volledig aftrekbaar is voor bedrijven..