Ga naar home van Bezoekerscentrum de Breek
Home
Activiteitenagenda
Verhuur feestjes
Trouwen
Vergaderen
Uitvaart
Menulijst
Kant-en klare arrangementen
Workshops
 Outdoor teambuilding
 Kleiduiven schieten
 Muzikale wereldreis
 Didgeridoo
 Schapendrijven
 Outdoor cooking
 Spelen met energie
 Teamwork
 Spiegelen met honden
 Workshop superfood
 Bootcamp
 Paarden mennen
 (blind) boogschieten
 Schermen
 Middeleeuwse dag
 Djembe workshop
Educatie & schoolarrangementen
Geschiedenis
Links
Contact

Energie opladen en vasthouden

De dag bruisend van energie beginnen en aan het eind van de werkdag net zo veel energie over hebben, is nog niet altijd zo gemakkelijk. Wie kent het immers niet: de druk om te moeten presteren, een overvolle mailbox, de waan van de dag, reorganisaties of collega’s die je energie lijken weg te zuigen? In deze workshop ‘Spelen met Energie’ leer je hoe je dagelijks jouw energie weer kunt opladen en hoe je kunt voorkomen dat je jouw energie weggeeft.

Energie voor jezelf en je team

In anderhalf uur ga je op een lichte manier ervaren wat voor invloed anderen hebben op jouw energie en hoe je je eigen energieveld schoon en sterk kunt houden. Hoe voorkom je dat je jouw energie weggeeft en dat je uitgeput raakt van de energie van anderen? Je leert hoe je stress kunt vermijden, in je kracht kunt gaan staan en jezelf weer kunt opladen. Je speelt met de kracht van gedachten en intenties. Ook is er ruimte voor persoonlijke vragen over energiebeheer.

Niet zweverig, wel krachtig

De workshop bestaat uit verschillende ervaringsgerichte oefeningen en een aantal geleide meditaties. Door zowel individuele als groepsoefeningen ontdek je niet alleen dat je meer kunt dan je dacht, maar vergroot je ook het vertrouwen in jezelf en je collega’s. Iedereen is na afloop gegarandeerd weer in balans en vol energie. De workshop wordt gegeven door een geaccrediteerd energetisch therapeut met meer dan 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven. Zijn no-nonsense aanpak zorgt voor een blijvend energiek resultaat!

Energieke teambuilding voor bedrijven

De workshop duurt 1½ uur, maar kan desgewenst worden uitgebreid tot een dag(deel). De inhoud kan worden afgestemd op het thema van de dag en/of de visie van het bedrijf.

WKR regeling: 100% aftrekbaar

Goed om te weten: de workshop "Spelen met Energie" valt in de categorie teambuilding/training, waardoor deze buiten de WKR regeling valt en daardoor volledig aftrekbaar