Ga naar home van Bezoekerscentrum de Breek
Home
Activiteitenagenda
Verhuur feestjes
Trouwen
Vergaderen
Uitvaart
Menulijst
Kant-en klare arrangementen
Workshops
 Schilderworkshop buiten
 Kleiduiven schieten
 Didgeridoo
 Schapendrijven
 Outdoor cooking
 Teamwork
 Spiegelen met honden
 Workshop superfood
 Bootcamp
 (blind) boogschieten
 Schermen
 Middeleeuwse dag
 Djembe workshop
Educatie & schoolarrangementen
Geschiedenis
Links
Contact

Schermen, waarbij het accent ligt op de teamgeest

Schermen is een bijzondere ervaring, leuk om te doen, maar ook prima in te zetten als trainingsinstrument voor bedrijven en organisaties. Onder begeleiding van ervaren professionals maak je kennis met alle faciliteiten van de schermsport. Indien gewenst kan een bepaald thema verwerkt worden en kunnen opgedane ervaringen vertaald worden naar de werkvloer.

De workshop

Na de kennismaking met de Floret, Degen en Sabel ontvangt je een passende uitrusting. Wanneer iedereen de maskers op heeft en de vesten aan, is het tijd om de degens te kruisen. Het aanleren van de grondbeginselen zorgt vaak voor een aantal hilarische momenten, echter het duel is een serieuze aangelegenheid. Het duelleren wordt zowel individueel als in teamverband uitgevoerd en wordt afgesloten met een Grande Finale!

Schermen als vergaderbreak of teambuilding activiteit

Tijdens de workshop schermen kan het accent op een bepaald thema gelegd worden. De benodigde concentratie en het masker zorgen ervoor dat eventuele andere maskers afgezet worden. Een goed moment voor trainers om de individuele deelnemers en het team als geheel te observeren. Mogelijke thema’s die in de workshop verwerkt kunnen worden: Respect Leiden of laten leiden Omgaan met weerstand Persoonlijke effectiviteit in onderhandelen Omgaan met druk Teambuilding

Workshop schermen

De workshop duurt ca. 1½ uur, maar kan naar wens korter of langer duren. Wij werken uitsluitend met gekwalificeerde instructeurs en materialen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

WKR regeling: 100% aftrekbaar

Goed om te weten: deze workshop schermen valt in de categorie teambuilding/training, waardoor deze buiten de WKR regeling valt en daardoor volledig aftrekbaar is voor bedrijven.

Vanaf 25,00 p.p.