Ga naar home van Bezoekerscentrum de Breek
Home
Activiteitenagenda
Verhuur feestjes
 Feestje vieren
 Kinderfeestje
  Slootje scheppen
  Vilten
  Tai chi
  Kookschool
  Knikkerbaan bouwen
  Djembe spelen
  Mozaiek
  Fotootjes
 Molenschuur
 Uniforme voorwaarden horeca
Trouwen
Vergaderen
Uitvaart
Menulijst
Kant-en klare arrangementen
Workshops
Educatie & schoolarrangementen
Geschiedenis
Links
Contact

Kinderfeestjes

Voor kinderen blijkt de Breek een speelparadijs. Buiten hebben ze alle ruimte waar ze kunnen rennen, vliegen, verstoppen enz. enz. Maar ook binnen in het bezoekerscentrum is er genoeg leuks te doen. Zo kunnen ze iets leuks voor zichzelf vilten van wol, schilderen, zeefdrukken, hun eigen macaroni draaien, spelletjes spelen, trommelen, Tai chi leren, kleren maken van recycle materiaal, broodjes hotdogs eten, film kijken en zo meer! Combineer een leuke activiteit met het cadeautjes uitpakken en smullen van lekkers! Vraag naar de mogelijkheden, wij denken graag met u en uw kinderen mee!

Het huren van de Breek kost 100 euro voor de 1e twee uur daarna 25 euro per uur. Je kunt dan gebruik maken van het bezoekerscentrum, het terras, het erf en de molen! Dit is exclusief drankjes en hapjes en exclusief de evt. gekozen activiteit.

U kunt ook onder kopje schoolarrangementen kijken. Deze zijn erg leuk met een groep en ook te boeken voor particuliere feestjes! http://www.debreek.com/schoolarrangementen/schoolarrangementen/index.html