Ga naar home van Bezoekerscentrum de Breek
Home
B&B de Breek
Activiteitenagenda
Verhuur feestjes
Vergaderen
 Vergaderen in de Breek
 Vergaderen op NAP
 Flexplek
 Uniforme voorwaarden horeca
Uitvaart - Afscheid
Menulijst
Kant-en klare arrangementen
Workshops
Educatie & schoolarrangementen
Geschiedenis
Links
Contact

Vergader- en Zeilarrangement

U begint de dag bij bezoekerscentrum De Breek. U wordt ontvangen met koffie of  thee en huisgemaakte appeltaart.   In plaats van in de hectiek van uw werkplek,  vergadert u deze ochtend in een ambiance van  ruimte, rust en groen.

Om 12.00 uur wordt de  lunch geserveerd. Na de lunch bent u in de  gelegenheid een kijkje in de molen te nemen,  met beneden een molenaarshuisje dat is  ingericht in laat 19 eeuwse stijl en bovenin de  kap de vernuftige techniek van de poldermolen.

En dan is het tijd om te gaan varen. Achter de  dijk ligt de zeiltjalk Anna van Nieuwkoop op u  te wachten. De boten van reddingsmaatschappij  Zeevang brengen u aan boord. Een spectaculaire  ervaring, want als de weersomstandigheden het  toelaten wordt natuurlijk op volle snelheid  gevaren.
Als iedereen aan boord van de Anna is,  wordt het anker gelost.    De handen gaan uit de mouwen: u krijgt  instructies over het hijsen van de zeilen en gaat  vervolgens samen met uw collega’s aan de slag  om de tjalk naar de haven van V.O.C.-stad Hoorn  te varen. Uw kennis van het zeilen zal onderweg  zienderogen toenemen.
Vanuit Hoorn wordt u  met busjes via de IJsselmeerdijk teruggebracht  naar het bezoekerscentrum. Hier wordt de dag  afgesloten met een heerlijke Hollandse  stamppotmaaltijd.

Programma

Om 9.00 Ontvangst met koffie en vers gebakken appeltaart bij bezoekerscentrum de Breek
Van 9.00 – 12.00    Vergaderen
Van 12.00 – 12.45  Lunchen

Wandelen richting reddingsstation Zeevang
Overvaren per reddingboot naar  zeiltjalk“Anna van nieuwkoop”
Anker Omhoog en zeilen

15.00 hartige snack
18.00 Aankomst Hoorn  Met busjes terug over de ijsselmeerdijk naar  Bezoekerscentrum De Breek
19.00 Hollandse pot en afsluiting van de dag

Totale Kosten: € 1475,- Voor vergaderruimte, vervoer busjes, zeilen op de Anna van Nieuwkoop en overvaren met de reddingsbrigade

Kosten Catering: € 28,75 p.p. (de prijs kan iets wijzigen n.a.v. de keuze van de avondmaaltijd) Drinken op basis van nafacturatie

Vraag ons naar de mogelijkheden!