Ga naar home van Bezoekerscentrum de Breek
Home
Activiteitenagenda
Verhuur feestjes
Vergaderen
 Vergaderen in de Breek
 Vergaderen op NAP
 Flexplek
 Uniforme voorwaarden horeca
Uitvaart - Afscheid
Kant-en klare arrangementen
Workshops
Educatie & schoolarrangementen
Geschiedenis
Links
Contact

Vergaderen op een bijzondere en unieke locatie!

Bij deze locatie bevindt u zich in een landelijke omgeving welke buitengewoon representatief is voor uw gasten en collega´s! Anderen gingen u voor en genoten van de intieme sfeer, rust en privacy. In het bezoekerscentrum kunt u plaats nemen aan robuuste ambachtelijk gemaakte iepenhouten tafels, maar ook kozen onze gasten ervoor buiten op het terras te brainstormen! Uw gehele dag kan verzorgd worden, van vers gebakken appeltaart tot boerenlunch, buffet of Hollandse stamppot! Ook de koffie/thee en andere drank zullen niet vergeten worden. Wilt u even onderbreken? Neem dan eens een kijkje in de molen met zijn interieur zoals de molenaar rond 1900 woonde en zijn indrukwekkend binnenwerk! Ook kunt u een wandeling maken vanaf de molen richting het dorpje Warder welke u bereikt wandelend door de weilanden terwijl u voetveertjes en bruggetjes trotseert! Kortom: een verassende locatie, anders dan anders in een ongedwongen sfeer. Ideaal voor uw bijeenkomst!

De Breek kan een compleet arrangement verzorgen, denkt u aan een les Nordic-Walking tussendoor, samen djembe spelen, een workshop tai chi, een kookworkshop, schermen of bijvoorbeeld een heerlijke tocht zeilen!

Het bezoekerscentrum beschikt over 1 ruimte van 70 m2 waar tijdens een vergadering in U-opstelling plek is voor max. 26 personen. Bij het bezoekerscentrum zelf zijn geen overnachtingsmogelijkheden maar deze zijn ruimschoots in de omgeving aanwezig. Of wat dacht u van een zeilschip achter de dijk met overnachtingsmogelijkheden. Vooraf een heerlijke avondzeiltocht. Het kan allemaal!

U kunt gebruik maken van een beamer met projectiescherm en van een flip-over. Rondom het huis en de molen is een terras en molenerf aanwezig welke ook tot uw beschikking staan. Er is parkeergelegenheid voor 30 auto´s! De accommodatie ligt op ca. 30 minuten afstand van Amsterdam.

Kijkt u ook eens onder ons kopje arrangementen voor een bijzonder teamuitje! U kunt altijd overleggen wanneer u speciale wensen heeft!