Ga naar home van Bezoekerscentrum de Breek
Home
Activiteitenagenda
Verhuur feestjes
Trouwen
 Trouwen in de Breek
 Herbevestiging huwelijk of relatie
 Trouwpartners
 Uniforme voorwaarden horeca
Vergaderen
Uitvaart
Menulijst
Kant-en klare arrangementen
Workshops
Educatie & schoolarrangementen
Geschiedenis
Links
Contact

Je bruiloft is in goede handen bij trouwpartners!

Trouw Partners is een samenwerkingsverband van bevlogen vrouwelijke ondernemers in de trouwbranche voor de regio Noord-Holland. Wij willen de liefde voor ons vak graag inzetten om jullie een prachtige dag te bezorgen die voor jezelf en de gasten op jullie bruiloft onvergetelijk zal zijn.

persoonlijk – flexibel – ongedwongen – puur – creatief – kleurrijk

Wanneer je gaat trouwen komt er ontzettend veel op je af. Je zoekt een locatie, kleding, ringen, een fotograaf, iemand die mooie uitnodigingen kan maken en misschien wil je ook een cateraar inschakelen, je eigen ambtenaar uitzoeken en natuurlijk zoek je mensen die kunnen maken dat je er prachtig uitziet op deze bijzondere dag. Je kan de locatie mooi laten versieren en de kleuren af laten stemmen op je kleding, de bloemen en de taart. Wil je niet te ver van je feest overnachten? Ook daar ga je over nadenken.

Boeren bruiloft op een buiten locatie

Wil je met een vertrouwd gevoel alles uit handen kunnen geven en zeker weten dat alles goed op elkaar afgestemd is? Wij werken graag samen en hebben hierover ook al regelmatig contact met elkaar. Wij kunnen met zijn allen een complete bruiloft verzorgen, maar je kan er ook voor kiezen om maar enkele mensen in te schakelen en de rest zelf te doen of andere bedrijven in te schakelen. Huur meerdere Trouw Partners in en krijg leuke extra’s!Van trouwfotografie tot catering en trouwkaarten tot bruidstaart. Trouwjurken van zijde, Kijk voor een indruk van ons werk en contactgegevens op de persoonlijke websites van alle partners.

  • Trouwpartners, een prachtige samenwerking tussen bevlogen vrouwelijk ondernemers: Trouwpartners