Ga naar home van Bezoekerscentrum de Breek
Home
Activiteitenagenda
Verhuur feestjes
Trouwen
 Trouwen in de Breek
 Trouwen in het schooltje van Dik Trom
 Herbevestiging huwelijk of relatie
 Trouwpartners
 Uniforme voorwaarden horeca
Vergaderen
Uitvaart
Menulijst
Kant-en klare arrangementen
Workshops
Educatie & schoolarrangementen
Geschiedenis
Links
Contact

Trouwen bij een molen midden in een weiland aan het Markermeer !

Gefeliciteerd!! U gaat trouwen! Bezoekerscentrum de Breek levert graag een bijdrage aan deze bijzondere dag! (ga voor foto's helemaal naar beneden!)

Trouwlocatie

Het bezoekerscentrum en de molen zijn gelegen in een landelijke omgeving. Een ideale plek om temidden van uw familie en vrienden een intiem samenzijn te creëren. U heeft de mogelijkheid te trouwen in het bezoekerscentrum waar plek is voor maximaal 50 personen. Ook kunt u ervoor kiezen buiten te trouwen! De zon op uw gezicht, muziek van de vogels om u heen en zeer zeker een bijzondere omgeving om elkaar het jawoord te geven! Buiten kunnen in overleg meer mensen meegenieten dan 50!

Huwelijksvoltrekking

Menig ambtenaar van de burgerlijke stand heeft er plezier in om hier een paar te trouwen. In principe kan er elke (werk)dag van de week getrouwd worden. Wij nodigen u van harte uit om de trouwzaal te bezichtigen, dan kunnen wij een en ander ook persoonlijk toelichten. U kunt hiervoor een afspraak maken. Wanneer u ook gevallen bent voor deze mooie locatie kijken wij of de datum welke u wellicht al in gedachten heeft nog vrij is. Wanneer u samen met de Breek een datum heeft kunnen afstemmen neemt u contact op met de gemeente Edam-Volendam om een en ander verder kort te sluiten zoals bijv. de afspraken welke u met de ambtenaar maakt. (contactgegevens gemeente Edam-Volendam: Tel: 0299 398398 of info@edam-volendam.nl)

Trouwfoto's

De landelijke omgeving leent zich uitstekend voor het maken van een romantische fotoreportage. Ook de molen mag niet vergeten worden tijdens de reportage. Wat dacht u van een foto in de bedstee van de molenaar zoals deze rond 1900 nog leefde! Ook is er ruimte genoeg voor een grote familiefoto! (het zou kunnen dat de schapen en koeien er ook graag op willen staan!)

Lunch, diner of trouwfeest

De Breek verzorgt graag een gedeelte of uw gehele feestelijke dag! Zo kunt u denken aan ontvangst met vers gebakken appeltaart en een lekker kop koffie. Of champagne na het jawoord. Ook kunt u bij de Breek pauzeren en van een lunch genieten. Even een rustmoment op deze vaak drukke dag. Voor een feestelijk buffet draaien wij onze hand ook niet om! Een buffet welke met liefde voor u bereidt word. (kijkt u bij onze menulijst voor een indruk) Dit kan bijvoorbeeld in combinatie met een barbecue! Een feest vieren wordt pas een feest bij de Breek. U heeft het hele erf tot uw beschikking wat ook voor kinderen een waar uitje is. Als u met meer dan 50 personen een feest wilt geven kunnen wij een of meerdere tenten voor u opzetten en deze geheel inrichting zoals u wenst. Komt u gerust eens langs om uw ideeën door te spreken!

Tarieven:

Het tarief voor de huwelijksvoltrekking bestaat uit twee delen, een voor de gemeente en een voor de trouwlocatie. De kosten voor de huwelijksvoltrekking welke u de Breek vergoed bedragen 250 euro door de weeks, waarbij u twee uur gebruik kunt maken van de ruimte. Uiteraard bent u voor en na de voltrekking ook van harte welkom. De ruimtehuur bedraagt dan € 25,00 per uur. U kunt het beste bij de gemeente zelf informeren naar de prijzen welke daar worden gehanteerd!