Ga naar home van Bezoekerscentrum de Breek
Home
Activiteitenagenda
Verhuur feestjes
Trouwen
 Trouwen in de Breek
 Herbevestiging huwelijk of relatie
 Trouwpartners
 Uniforme voorwaarden horeca
Vergaderen
Uitvaart
Menulijst
Kant-en klare arrangementen
Workshops
Educatie & schoolarrangementen
Geschiedenis
Links
Contact

Herbevestiging

Denkt u ook met warme gevoelens terug aan het jawoord? Of was uw huwelijksceremonie destijds, om wat voor reden dan ook, niet wat u gehoopt had? Wij bieden U de kans de huwelijksceremonie nog eens over te doen. Heeft Uw huwelijk net een heftige storm doorstaan? Maak een nieuwe start met een nieuwe belofte. Heeft u alles prima geregeld maar ziet u een huwelijk niet zitten, zeg ja, zonder een officiële verbintenis. Koos u ooit voor een gratis sobere plechtigheid? En zou u het, als u het nu voor het zeggen had, heel anders doen? Wij zorgen er graag voor dat uw tweede huwelijksceremonie een moment wordt om nooit te vergeten. Of het nu een klein intiem samenzijn betreft of een groot feest, Bezoekerscentrum de Breek en Manon Dijkshoorn (tevens officieel ambtenaar van de burgelijke stand) maken er samen met u iets heel bijzonders van. Gun het uzelf of verras een ander met een mooie herbevestiging!

Manon Dijkshoorn: "Wanneer je 12½, 25 of 40 jaar samen bent is het leuk om samen te bevestigen dat je nog steeds de liefde van je leven bij elkaar vindt. Dat kun je dan bij “De Breek” vieren met familie, vrienden en diegenen die je dierbaar zijn. Dit feest krijgt een extra tintje met een herbevestiging van je huwelijk. Een herbevestiging is een mooi geschenk om elkaar cadeau te geven, maar je kunt er natuurlijk ook je ouders, je kinderen of je vrienden mee verrassen. Door een persoonlijke toespraak en een nieuwe (niet-officiële) akte kan je deze dag nog meer invulling geven en ik lever daar graag een bijdrage aan. Ik heb als trouwambtenaar al vele huwelijken mogen voltrekken en maak ook van een herbevestiging een feestje. Door haar idyllische omgeving is “De Breek” hiervoor bij uitstek de geschikte locatie." Wilt u meer weten neem dan vrijblijvend contact met mij op: Manon Dijkshoorn,Tel.: 06 21 43 63 44 E-mail: info@trouwenmetmanon.nl

Kosten:

Manon Dijkshoorn: 350,00 incl. BTW

Gebruik ruimte/erf voor 2 uur: 250,00. Uiteraard bent u voor en na de voltrekking ook van harte welkom. De ruimtehuur bedraagt dan € 25,00 per uur.

Wij nemen graag al uw wensen persoonlijk met u door!